به دلیل تخصصی بودن این صنعت و همچنین نوپا بودن آن در کشور، کمبود نیروی انسانی متخصص در این بخش، وابستگی این صنعت به کشورهای تولید کننده قالب، ربات و لیبل استاندارد مصرفی در چاپ ظروف از مهمترین چالش های موجود در این صنعت می باشد. مهندسین متخصص و مجرب شرکت تک تا پارس با تکیه بر سال ها تجربه ی خود در این صنعت همواره تلاش نموده اند تا با طراحی و ساخت ربات که نقش اصلی درتولید ظروف چاپدار (IML) را بر عهده دارد درشرایط تحریم اقتصادی به بخش بزرگی از وابستگی ها به خارج از کشور فائق آمده و از خروج مقدار قابل توجه  ارز به سایر کشورها خودداری نمایند.

فقدان تنوع در بسته بندی مناسب و اهمیت دادن به زیبایی در این پروسه ی مهم، یکی از موارد قابل توجه در کشور ماست. شرکت تک تا پارس با همت و تلاش مدیران باسابقه ی خود درصنعت آی ام ال  گام های بزرگ و موثری در این زمینه برداشته و تولیدکنندگان بزرگی را در زمینه ی صادرات محصولات یاری نموده است.

خوشبختانه صنعت IML با توانمندی هایی که دارد درجهت تقویت صادرات محصولات ایرانی به یاری تولیدکنندگان شتافته است تا بتوانند محصولات با کیفیت خود را با بسته بندی زیبا و شایسته ی رقابت در زمینه های داخلی و بین المللی عرضه نمایند.

متاسفانه در کشور ما به دلیل عدم توجه به بسته بندی مناسب و زیبا در بعد صادرات بسیاری از محصولات با ارزش ما نیز نتوانسته جایگاه واقعی خود را در میان سایر کشورهای رقیب بیابد و در بسیاری از موارد به دلیل بسته بندی نا مناسب، صادرات محصولات با وجود کیفیت بالا با شکست و ضرر و زیان بسیار زیادی مواجه شده است.

خوشبختانه ظروف تولید شده در شرکت تک تا پارس، این قابلیت بزرگ را برای تولیدکنندگان  کشورمان فراهم آورده است تا بتوانند با افتخار جای خالی محصولات ایرانی را در ویترین های بین المللی پر نمایند.